Urasivu – Houkuttele parhaat osaajat yritykseesi

Urasivu on olennainen osa yrityksesi verkkosivustoa, joka toimii käyntikorttina potentiaalisille työnhakijoille. Hyvin suunniteltu urasivu ei ainoastaan esittele avoimia työpaikkoja, vaan myös yrityksesi kulttuuria, arvoja ja visiota. Tavoitteenamme on luoda urasivu, joka houkuttelee oikeanlaisia osaajia ja välittää positiivisen kuvan yrityksestäsi työnantajana. Rekrytoimisen lisäksi laadukas urasivu toimiikin erinomaisesti myös työnantajamielikuvaa vahvistavana elementtinä.

Luomme urasivusta visuaalisesti houkuttelevan ja yrityksesi brändin mukaisen kokonaisuuden, joka käyttää kuvia, grafiikoita ja värejä viestimään yrityksesi kulttuurista ja arvoista. Varmistamme, että urasivu on helppokäyttöinen ja selkeästi navigoitava, jotta hakijat voivat vaivattomasti löytää tietoa yrityksestäsi, avoimista työpaikoista ja hakuprosessista. Toteutamme järjestelmän, joka mahdollistaa avoimien työpaikkojen helpon hallinnan ja päivittämisen, ja hakijat voivat selata ja hakea avoimia paikkoja suoraan sivustolta.

Tarjoamme ratkaisuja myös työhakemusten vastaanottamiseen ja hallintaan, ja voimme integroida urasivun olemassa oleviin HR-järjestelmiin. Yrityskulttuuria ja arvoja korostamme tarinoiden, työntekijäkokemusten ja videoiden avulla, mikä luo autenttisen kuvan yrityksestäsi ja sitouttaa hakijoita.

Hyvin suunniteltu urasivu on tärkeä investointi yrityksesi tulevaisuuteen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja toteutetaan urasivu, joka auttaa sinua houkuttelemaan juuri oikeanlaisia osaajia ja vahvistamaan yrityksesi brändiä työnantajana.

Urasivun keskeiset elementit

Urasivu voi sisältää monia eri elementtejä, jotka auttavat houkuttelemaan potentiaalisia työnhakijoita ja tarjoamaan heille tarvittavaa tietoa. Tässä on lista tärkeistä elementeistä, joita urasivu voisi pitää sisällään:

  • Yrityksen esittely: Lyhyt kuvaus yrityksestä, sen historiasta, missiosta, visiosta ja arvoista.
  • Avoimet työpaikat: Selkeä listaus avoimista työpaikoista, johon sisältyvät työnimikkeet, osastot ja sijainnit.
  • Hakuprosessin kuvaus: Yksityiskohtainen selitys siitä, miten hakuprosessi etenee, mukaan lukien hakemusten lähettäminen, haastattelut ja valintamenettely.
  • Hakemuslomake: Käytännöllinen ja helppokäyttöinen verkkolomake, jolla hakijat voivat lähettää hakemuksensa ja liitteensä.
  • Yrityskulttuuri ja arvot: Tekstiä, kuvia ja videoita, jotka korostavat yrityksen kulttuuria, työympäristöä ja arvoja.
  • Työsuhde-edut: Tietoa työntekijöille tarjotuista eduista, kuten terveydenhuollosta, joustavista työajoista, etätyömahdollisuuksista, koulutuksesta ja urakehitysmahdollisuuksista.
  • Sijaintitiedot ja kartta: Tietoa toimipisteiden sijainneista ja mahdollisesti kartta, joka näyttää, missä toimipaikat sijaitsevat.
  • Yhteystiedot: Tiedot siitä, miten hakijat voivat ottaa yhteyttä, jos heillä on kysyttävää hakuprosessista tai työpaikoista, mukaan lukien sähköpostiosoitteet, puhelinnumerot ja yhteydenottolomake.
  • Linkit sosiaaliseen mediaan: Linkit yrityksen sosiaalisen median tileihin, kuten LinkedIn, Facebook, Instagram, jotka tarjoavat hakijoille lisätietoa ja mahdollisuuden seurata yrityksen toimintaa.
  • Asiakirjojen ja liitteiden latausmahdollisuus: Mahdollisuus ladata liitteitä, kuten ansioluetteloita, hakemuskirjeitä ja suosituksia hakemuksen yhteydessä.
  • Kuvia ja videoita työympäristöstä: Visuaalista materiaalia, joka näyttää toimistotilat, työympäristön ja tiimit toiminnassa, antaen hakijoille realistisen kuvan siitä, millainen työpaikka on kyseessä.

Näillä elementeillä urasivu voi tarjota kattavan ja houkuttelevan esityksen yrityksestä potentiaalisille työnhakijoille, samalla kun se helpottaa hakuprosessia ja viestii avoimesti yrityksen arvoista ja kulttuurista.

Varmista, että yrityksesi houkuttelee parhaat osaajat – aloita urasivun suunnittelu nyt!

Me autamme sinua luomaan houkuttelevan ja tehokkaan urasivun, joka ei vain paranna yrityksesi näkyvyyttä verkossa, vaan myös varmistaa, että oikeat työnhakijat löytävät tiensä luoksesi.

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä urasivu, joka nostaa yrityksesi houkuttelevuuden seuraavalle tasolle. Voit soittaa meille numeroon 040 580 6980, täyttää oheisen lomakkeen tai varata ajan verkkotapaamiseen.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä