Globaalisti kotimaasta

Bautomo on ylpeä juuristaan, ollessaan täysin riippumaton ja täysin suomalainen yhtiö. Meille on myönnetty avainlippu osoituksena korkeasta kotimaisesta laadusta ja sitoutumisesta suomalaiseen työhön ja osaamiseen. Bautomon omistajuus jakautuu henkilöstölle sekä Alkua Oy, ISE Dev Oy ja Preoni Oy -yhtiöille, jotka kaikki tuovat oman erityisasiantuntemuksen toimintaamme.

Teknologiaa, jolla on tulevaisuus

Hyödynnämme teknologioita, joilla on selkeä visio tulevaisuudesta. Tämä varmistaa, että asiakkaamme ovat varustettu ajanmukaisilla, tehokkailla ja tietoturvallisilla ratkaisuilla.

Räätälöidyt ratkaisut moninaisiin tarpeisiin

Asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen on kaiken tekemisemme ytimessä. Tämä mahdollistaa meille tarkalleen sen toimittamisen mitä tarvitsette, varmistaen että palvelumme ovat relevantteja ja tehokkaita.

Budjettiystävälliset, skaalautuvat ratkaisut

Skaalautuvat ja modulaariset ratkaisut helpottavat budjetointia. Ymmärrämme rahoitussuunnittelun tärkeyden ja tarjoamme ratkaisuja, jotka kasvavat liiketoimintanne mukana.

Monipuolinen asiakaskunta

Bautomon asiakaskunta on yhtä monipuolinen kuin laaja, ulottuen pienistä paikallisista yrityksistä kansainvälisesti tunnettuihin brändeihin. Tämä laaja-alainen asiantuntemus korostaa kykyämme sopeutua ja palvella eri sektoreita vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä