Ota askel kohti tehokkaampaa rekrytointia ja henkilöstöhallintoa

Kuvittele, että voisit tavoittaa sopivimmat työnhakijat nopeasti ja vaivattomasti. Entä jos kaikki rekrytointiin ja henkilöstöhallintoon liittyvät dokumentit ja tiedostot olisivat helposti hallittavissa yhdessä paikassa?

Lisää liidejä, kauppaa ja tehokkuutta toimintaan

Myynti- ja markkinointiratkaisujen hankkiminen eri toimittajilta on sekavaa ja kallista. Mutta entä jos voisit löytää kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta?

Yrityksen menestys ja toiminnan tehokkuus kietoutuu tiiviisti tiedon saatavuuden ympärille

Kiihtyvän digitalisaation aikana tämä tarkoittaa tietovirtojen hallinnan ja hyödyntämisen optimointia. Rekisterit ovat tässä avainasemassa, tarjoten kanavan olennaisten tietojen tallentamiseen, hakemiseen ja päivittämiseen.

Asiakastarina: Hirsitalojen rakennusprojektin digitaalinen palvelukokonaisuus

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja joka tunnetaan laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta. Kontio on toimittanut yli 50 000 hirsirakennusta maailmanlaajuisesti.

Toimiiko digitaalinen markkinointi? Lyhyt vastaus: Toimii.

Ostajat ovat jo verkossa, ja jos sinä et ole, menetät luultavasti kauppaa. Kaikkea ei digitaalisesta markkinoinnista tarvitse tietää, kunhan ymmärtää, että siinä missä digitaalisen markkinoinnin käyttö voi auttaa yritystäsi, voi sen käyttämättä jättäminen myös vahingoittaa liiketoimintaasi.

Asiakastarina: Automaatiolla kuumailmapallolentojen myynti yläilmoihin

Kokemuslento Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa kuumailmapallolentoja eri puolilla Suomea. Kokemuslento halusi tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakaskokemusta automatisoimalla kuumailmapallolentojen myynti-, varaus- ja hallintaprosessit sekä asiakasviestinnän.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä