Yhteistyön voimalla kohti innovatiivista digipalvelua

Yhteistyö Kontion kanssa oli erittäin hedelmällistä järjestelmän kehittämisen ajan. Yrityksen edustajien aktiivinen osallistuminen prosessiin edesauttoi tehokasta ja vaivatonta viestintää sekä työn etenemistä. Yhteistyö lopputuloksena syntyi digitaalinen palvelukokonaisuus nimeltään OmaKontio.

OmaKontio -palvelu on Kontion asiakkaille tarkoitettu digitaalinen palvelukokonaisuus, josta löytyy kaikki rakennusprojektiin tarvittavat tärkeät tiedot kuten piirustukset, asennusohjeet sekä muut tiedostot ja aikataulut. Palvelusta löytyy myös tekijäpankki, joka sisältää kattavan valikoiman rakennusalan ammattilaisia, joita voi palkata rakennusprojektiin.

OmaKontion avulla tiedonsiirto rakennusprojektin aikana käy kätevästi ja tieto on aina saatavilla. Palvelun käyttö onnistuu näppärästi sekä tietokoneella, tabletilla, että älypuhelimella. Rakennusprojektiin liittyen tietoa tarvitsevat esimerkiksi vastaava työnjohtaja, perustuksen tekijä, sähkömies ja putkimies. Kaikille toimijoille voi antaa pääsyn palveluun ja sitä myötä projektiin. Näin projektin kaikilta osapuolilta säästyy aikaa ja rahaa.

Katso OmaKontion pikaesittely

Järjestelmän kehityksessä käytetyt ratkaisut

Ota yhteyttä

Jos etsit tehokasta ja räätälöityä ratkaisua omiin tarpeisiisi, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme toteuttamaan juuri teille sopivan alustariippumattoman ratkaisun, joka tehostaa toimintaanne ja parantaa asiakaskokemusta.

Ota yhteyttä Varaa aika verkkotapaamiseen

tai soita 040 580 6980

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä