Googlemainonnan avulla kasvatat näkyvyyttä ja tavoita asiakkaasi oikeaan aikaan

Google-markkinointi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri silloin, kun he etsivät palveluitasi tai tuotteitasi. Tarjoamme kattavat Google Ads -markkinoinnin palvelut, jotka auttavat sinua hyödyntämään Googlen mainosalustaa tehokkaasti ja tuottamaan tuloksia eri osa-alueilla, kuten hakumainonnassa, Display-verkostossa, videomarkkinoinnissa ja uudelleenmarkkinoinnissa.

Google Ads -hakumainonta on yksi tehokkaimmista tavoista näkyä asiakkaille juuri silloin, kun he tekevät hakuja Googlessa. Autamme sinua luomaan tarkasti kohdennettuja hakumainoksia, jotka näkyvät Googlen hakutulosten kärjessä valituilla avainsanoilla. Näin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi juuri silloin, kun he ovat valmiita ostamaan.

Google Display -verkosto tarjoaa laajan kattavuuden ja mahdollisuuden visuaalisten mainosten esittämiseen eri verkkosivustoilla, blogeissa ja sovelluksissa, jotka kuuluvat Googlen laajaan kumppaniverkostoon. Display-mainonta sopii erinomaisesti brändin tunnettuuden kasvattamiseen ja visuaalisesti houkuttelevien kampanjoiden toteuttamiseen.

Uudelleenmarkkinointi on tehokas keino tavoittaa sivustollasi jo aiemmin vierailleet käyttäjät ja muistuttaa heitä tuotteistasi tai palveluistasi. Google Ads -uudelleenmarkkinointi mahdollistaa kohdennettujen mainosten näyttämisen näille käyttäjille eri puolilla Googlen verkostoa. Tämä lisää mahdollisuuksia konversioon ja pitää yrityksesi mielessä potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Google-markkinoinnin teho perustuu jatkuvaan optimointiin ja tulosten mittaamiseen. Seuraamme kampanjoiden suorituskykyä reaaliajassa, teemme tarvittavat muutokset ja optimoimme budjettia varmistaaksemme, että mainokset tuottavat parhaat mahdolliset tulokset.

Onnistu markkinoinnissa – Ota meihin yhteyttä ja kerro tavoitteesi

Suunnitellaan yhdessä menestyksesi avaimet markkinointiin, jotka vastaavat juuri sinun liiketoimintasi tarpeita.

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon 040 580 6980, täyttämällä oheisen lomakkeen tai varaamalla ajan verkkotapaamiseen. Tehdään yhdessä verkkokaupastasi menestyvä ja erottuva!

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä