Hallitse, tallenna ja jaa dokumentteja vaivattomasti

Olipa kyseessä projektidokumentaatio, raportit tai muut tärkeät tiedot, ratkaisumme takaavat, että kaikki dokumentit ovat aina helposti saatavilla ja hallittavissa. Tämä tehostaa tiedonkulkua, nopeuttaa päätöksentekoa ja parantaa tuottavuutta. Älykäs dokumentaation hallinta vähentää manuaalista työtä ja varmistaa, että tärkeät tiedot ovat turvallisesti tallessa ja helposti jaettavissa tiimin kesken.

Ratkaisumme mahdollistavat myös dokumenttien versionhallinnan, joka pitää huolen siitä, että käytössäsi on aina viimeisin versio. Tämä poistaa päällekkäisten tiedostojen aiheuttamat sekaannukset ja varmistaa, että kaikilla osapuolilla on pääsy oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. Automaattiset varmuuskopioinnit ja tietoturva-asetukset takaavat dokumenttien turvallisuuden ja niiden sujuvan hallinnan.

Integroimalla ratkaisumme osaksi yrityksesi olemassa olevia järjestelmiä, varmistamme, että työskentely on saumattomampaa ja yhteistyö eri tiimien välillä tehokkaampaa. Tämä mahdollistaa sujuvan tiedonjakelun sekä sisäisesti että ulkoisesti, parantaen sekä projektinhallintaa että asiakaskokemusta.

Varmista yrityksesi menestys verkossa! – Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä menestyksesi avaimet sinun yrityksesi tarpeisiin…

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 040 580 6980, oheisen lomakkeen välityksellä tai varaamalla ajan verkkotapaamiseen.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä