Varmista, että oikea tieto päätyy oikeille henkilöille oikeaan aikaan

Tiedonjakamisratkaisumme tukevat monipuolisia jakelukanavia ja mahdollistavat sujuvan tiedonkulun organisaation sisällä ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olipa kyseessä sisäinen viestintä, asiakastiedotteet tai laajempi markkinointimateriaali, ratkaisumme takaavat, että jakaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Kaikki tiedot suojataan korkeimpien tietoturvastandardien mukaisesti, mikä varmistaa, että luottamuksellinen tieto pysyy turvassa jakelun aikana. Lisäksi palvelumme mukautuvat joustavasti erilaisiin tarpeisiin, mahdollistaen kohdennetun ja hallitun tiedonjaon eri kanavissa ja alustoilla. Median jakamisen ratkaisumme auttavat organisaatiotasi toimimaan tehokkaammin, parantamaan viestintää ja saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja turvallisemmin.

Varmista yrityksesi menestys! – Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeesi

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä menestyksesi avaimet sinun yrityksesi tarpeisiin…

Voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 040 580 6980, oheisen lomakkeen välityksellä tai varaamalla ajan verkkotapaamiseen.

Yhteydenottolomake

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä