A/B-testaus markkinoinnissa

A/B-testaus tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että samalle kohdeyleisölle näytetään erilaisia versioita esimerkiksi verkkosivustosta tai mainoksesta. Tästä saatavan tiedon perusteella voidaan helposti tehdä päätelmiä siitä, kuinka hyvin erilaiset versiot suoriutuvat niille asetetusta tehtävästä.

A/B-testauksessa vertaillaan kahta (tai useampaa) erilaista versiota samasta markkinointimateriaalista tai sivuston elementeistä, kuten verkkosivun otsikosta, kuvasta, mainoksesta tai CTA-napista. Tavoitteena on selvittää, kumpi versio tuottaa paremman suorituskyvyn, kuten korkeamman konversioasteen, klikkausprosentin tai pidemmän vierailuajan.

Kts. myös digitaalinen markkinointi, sosiaalisen median markkinointi

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä