Facebook

Facebook on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista sosiaalisen median alustoista. Se on osa Meta Platforms, Inc. -konsernia, johon kuuluvat myös muun muassa Instagram ja WhatsApp.

Facebook perustettiin alun perin vuonna 2004 Mark Zuckerbergin, Eduardo Saverinin, Andrew McCollumin, Dustin Moskovitzin ja Chris Hughesin toimesta Harvardin yliopistossa Yhdysvalloissa. Alkujaan pieni koulun sisäinen alusta on nykyään kansainvälinen sosiaalisen median palvelu. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda profiileja, lisätä ystäviä ja jakaa erilaisia sisältöjä, kuten tekstejä, valokuvia ja videoita. Lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden liittyä ryhmiin, osallistua tapahtumiin, lähettää viestejä ja jakaa linkkejä.

Facebookilla on ollut merkittävä vaikutus ihmisten vuorovaikutukseen, tiedonjakoon ja yhteisöjen muodostamiseen verkossa. Sillä on miljardeja käyttäjiä ympäri maailmaa, ja se on tärkeä osa nykyaikaista sosiaalista mediakulttuuria. Myös yritykset hyödyntävät Facebookia paljon esimerkiksi mainonnassa ja brändäyksessä.

Kts. myös Meta

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä