Google AdSense

Google AdSense on Google-yhtiön tarjoama mainosverkosto ja mainosohjelma. Se mahdollistaa verkkosivustojen ja YouTube-kanavien omistajille rahan ansaitsemisen mainosten avulla. AdSense tarjoaa alustan, jonka avulla mainostajien maksetut mainokset näkyvät eri verkkosivustoilla ja YouTube-videoissa.

Verkkosivustojen ja YouTube-kanavien omistajat voivat liittyä Google AdSenseen ja asentaa mainosyksiköitä sivustoilleen. Kun heidän sivustollaan tai videoillaan näytetään mainoksia, he saavat osan mainostajien maksamista mainostuloista. Mainostulot perustuvat moniin tekijöihin, kuten mainosten näyttömäärään, klikkausten määrään ja mainostajien tarjoamiin hintoihin.

AdSense tarjoaa erilaisia mainosmuotoja, kuten tekstimainoksia, kuvamainoksia ja videomainoksia. Järjestelmä käyttää myös kohdentamista, jotta mainokset olisivat mahdollisimman relevantteja kävijöille. Mainostajat voivat valita, missä heidän mainoksensa näkyvät, ja he voivat kohdentaa mainoksia tiettyihin demografisiin ryhmiin tai kiinnostuksen aiheisiin perustuen.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä