Google Tag Manager

Google Tag Manager on Googlen tarjoama ilmainen työkalu, joka helpottaa verkkosivujen ja sovellusten seurantatunnisteiden hallintaa ja toteuttamista. Työkalun avulla on helppo lisätä ja päivittää erilaisia verkkoseurantatunnisteita ilman tarvetta muokata verkkosivun tai sovelluksen koodia.

Google Tag Managerin avulla voidaan lisätä erilaisia tunnisteita verkkosivustolle yhdellä keskitetyllä hallintapaneelilla. Näitä tunnisteita ovat esimerkiksi Google Analyticsin seurantakoodit, mainosseurantatunnisteet ja sosiaalisen median seurantatyökalut.

Kun Google Tag Manager asennetaan sivustolle, seurantatunnisteita voidaan hallita ja päivittää Tag Managerin käyttöliittymän avulla. Tämä tarkoittaa, että seurantaan voi tehdä muutoksia ilman tarvetta koodimuutoksiin ja siten vähentää verkkokehittäjän osallistumisen tarvetta tällaisiin tehtäviin.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä