Instagram

Instagram on sosiaalisen median alusta, joka on suunniteltu valokuvien ja videoiden jakamiseen. Se perustettiin vuonna 2010 ja se on nopeasti kasvanut yhdeksi maailman suosituimmista sosiaalisen median sovelluksista.

Instagramin avulla käyttäjät voivat ottaa valokuvia ja videoita älypuhelimillaan tai jakaa jo ottamiaan kuvia ja videoita. Nämä mediasisällöt voidaan jakaa julkisesti kaikille nähtäviksi tai rajoittaa niiden näkyvyyttä valituille seuraajille.

Instagramin erottuva piirre on sen visuaalisuus. Käyttäjät voivat lisätä valokuviin erilaisia filttereitä ja tehosteita, muokata niitä ja lisätä niihin kuvatekstejä. Käyttäjät voivat myös seurata muita käyttäjiä ja näiden julkaisuja, tykätä niistä ja kommentoida niitä.

Instagramissa on myös useita muita ominaisuuksia, kuten tarinat (Stories) ja kelat (Reels). Tarinoihin käyttäjät voivat jakaa väliaikaisesti näkyviä valokuvia ja videoita, kelat ovat puolestaan hieman pidempiä videoita, joita jaetaan käyttäjien syötteeseen.

Instagramilla on myös kaupallinen puoli, ja monet yritykset ja vaikuttajat käyttävät sitä markkinointiin ja brändin rakennukseen.

Instagram on osa Facebookin omistamaa Meta Platforms, Inc. -konsernia.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä