Jodel

Jodel on sosiaalisen median sovellus, joka mahdollistaa käyttäjilleen anonyymin keskustelun ja sisällön jakamisen paikallisella tasolla. Käyttäjät voivat lähettää viestejä ja kuvia, jotka ovat näkyvissä vain tietyllä maantieteellisellä alueella. Käyttäjät voivat kuitenkin liittyä eri alueiden yhteisöihin ja keskustella muiden käyttäjien kanssa omasta sijainnistaan riippumatta.

Jodelin tunnetuin erityispiirre on sen anonyymiys. Käyttäjät eivät ole velvollisia paljastamaan henkilöllisyyttään tai luomaan käyttäjäprofiileja. Osaltaan tämä mahdollistaa rehellisen keskustelun ja sisällön jakamisen, mutta samalla se aiheuttaa paljon väärinkäyttöä, kuten kiusaamista ja epäasiallista käytöstä.

Sovellus julkaistiin alun perin Sveitsissä vuonna 2014, ja se on sittemmin levinnyt muihin maihin. Erityisen suosittu se on Euroopassa ja Yhdysvalloissa, ja se on kerännyt suuren käyttäjäkunnan opiskelijoiden ja nuorten aikuisten keskuudessa.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä