Messenger

Messenger on Facebookin tarjoama pikaviestipalvelu ja sovellus, joka mahdollistaa käyttäjien välisen viestinnän. Se on suosittu tapa lähettää viestejä, kuvia, videoita ja ääniviestejä ystäville, perheelle ja muille yhteyksille. Messengerin avulla voi myös soittaa ääni- ja videopuheluita sekä osallistua ryhmäkeskusteluihin.

Messenger oli alun perin osa Facebookin pääalustaa, kunnes vuonna 2011 se irrotettiin erilliseksi sovellukseksi, joka on saatavilla useimmille mobiililaitteille ja tietokoneille. Käyttäjät voivat kirjautua Messengeriin omalla Facebook-tilillään, mutta voivat myös käyttää Messengeriä ilman Facebook-tiliä, jos haluavat pitää nämä kaksi palvelua erillään.

Messengerillä on monia erilaisia ominaisuuksia, kuten emoji- ja tarraominaisuudet, rahansiirto, pelit ja kaupalliset palvelut.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä