Natiivimainonta

Natiivimainonta on digitaalisen markkinoinnin muoto, jossa näennäisesti journalismilta vaikuttavat tekstit ovat oikeasti maksettua mainontaa. Sen sisällön on toteuttanut mainostaja itse.

Natiivimainoksiin voi törmätä erityisesti monien uutisia tuottavien verkkojulkaisujen yhteydessä, koska nämä julkaisut tuottavat monipuolisesti sisältöä ja tavoittavat runsaasti lukijoita.

Natiivimainonnan on pelätty rappeuttavan muuten laadukkaan journalismin laatua ja uskottavuutta, minkä takia mainonnan on tärkeä noudattaa hyviä mainoskäytäntöjä. Hyvän markkinoinnin pelisäännöt edellyttävät, että natiivimainonnan yhteydessä on käytettävä jotain selkeää merkintää, josta sen tunnistaa mainonnaksi. Tällaisia merkintöjä voivat olla esimerkiksi ilmaisut “sponsoroitu sisältö” tai “kaupallinen yhteistyö”.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä