Pinterest

Pinterest on sosiaalinen verkosto ja kuvapohjainen verkkopalvelu. Se mahdollistaa käyttäjille kuvien, valokuvien ja muiden visuaalisten elementtien jakamisen ja tallentamisen virtuaalisiin kokoelmiin, joita kutsutaan “tauluiksi”. Pinterestin käyttäjät voivat luoda erilaisia ja eriaiheisiin keskittyviä tauluja, kuten ruoka, muoti, matkailu, harrastukset ja paljon muuta.

Pinterestia käytetään usein inspiraation lähteenä ja ideoiden etsintään. Käyttäjät voivat tallentaa heitä kiinnostavia kuvia ja sisältöjä omiin tauluihinsa, ja he voivat myös selata muiden käyttäjien luomia tauluja löytääkseen uusia ideoita. Pinterestissa voi myös etsiä sisältöä erilaisten avainsanojen, hashtagien ja kategorioiden avulla.

Pinterest on erityisen suosittu luovia ideoita ja inspiraatiota etsivien ihmisten keskuudessa. Erityisen suosittu alusta on esimerkiksi sisustuksesta, ruoanlaitosta, vaatetuksesta, käsitöistä ja kauneudesta kiinnostuneiden ihmisten keskuudessa. Pinterestia voi käyttää niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla.

Pinterest julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 2010.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä