Snapchat

Snapchat on sosiaalisen median sovellus, jolla pääasiassa jaetaan lyhyitä, usein itse tuotettuja videopätkiä ja kuvia. Sovelluksen pääideana on se, että jaetut viestit ovat yleensä vain väliaikaisia ja katoavat vastaanottajalta tietyn ajan kuluttua.

Snapchat on alun perin tullut tunnetuksi nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Se on suosittu erityisesti katoavien viestien ja luovien mahdollisuuksiensa vuoksi. Snapchatin ominaisuuksiin kuuluvat lyhyet videot tai valokuvat eli “snäpit”, 24 tuntia näkyvät tarinat, erialiset hauskat suodattimet ja efektit sekä oma chat-toiminto.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä