Tagi

Tagi (engl. tag) on yleisnimike erilaisille tunnisteille, joka liitetään tietorakenteisiin, tiedostoihin, tietueisiin tai tietoihin niiden järjestämisen, tunnistamisen ja haun helpottamiseksi. Tagit ovat yleisesti käytettyjä tapoja organisoida ja merkitä tietoja. Ne auttavat käyttäjiä löytämään, lajittelemaan ja ryhmittelemään tietoja tehokkaasti.

Esimerkiksi sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa ja X:ssä, käyttäjät voivat lisätä tagin (hashtag, risuaita) kuville tai viesteille. Tämä auttaa käyttäjiä löytämään samankaltaista sisältöä käyttämällä kyseistä tagia.

HTML-koodissa tagi viittaa elementteihin, jotka määrittelevät verkkosivun rakennetta ja ulkoasua. Esimerkiksi <p> on kappaleen tagi, joka määrittelee kappaleen tekstiä, ja <img> on kuvan tagi, joka upottaa kuvan verkkosivustolle.

Kts. myös hashtag

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä