TikTok

TikTok on sosiaalisen median sovellus, jossa käyttäjien on mahdollista luoda lyhyitä, enintään 60 sekunnin pituisia videoita. Sovellus antaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda monipuolisia videoita, jotka voivat sisältää musiikkia, tanssia, komediaa, koulutusaiheita, ruoanlaittoa, muotia ja monia muita aiheita. Se tarjoaa myös erilaisia efektejä ja suodattimia, joilla voi lisätä viihdettä tai omaa luovuutta videoihin.

TikTok on erityisen suosittu nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa ympäri maailmaa. Viime vuosina sen suosio on kasvanut myös aikuisten käyttäjien keskuudessa. Sovelluksen erottuva piirre on sen algoritmi, joka pyrkii tarjoamaan käyttäjille videoita aiempien katsottujen videoiden perusteella.

TikTokin kehitti kiinalainen teknologiayritys nimeltä ByteDance. Sovelluksen alkuperäinen versio julkaistiin Kiinassa vuonna 2016 nimellä Douyin (抖音). Kansainvälisen TikTok-nimisen version ByteDance lanseerasi markkinoille vuonna 2018.

Kts. myös sosiaalinen media

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä