Vimeo

Vimeo on internetissä toimiva videoalusta, joka mahdollistaa käyttäjille videoiden jakamisen ja katselun. Se tarjoaa monipuolisia työkaluja videoiden luontiin, muokkaukseen, jakamiseen ja katseluun.

Vimeo perustettiin vuonna 2004 ja se on yksi suosituimmista videonjakopalveluista niin ammattilaisten kuin harrastajienkin keskuudessa.

Vimeo eroaa monista muista videonjakopalveluista (esim. YouTube) siinä, että se on suunnattu erityisesti sisällöntuottajille, taiteilijoille ja yrityksille, jotka haluavat esitellä laadukasta ja ammattimaista videomateriaalia. Palvelu tarjoaa erilaisia tilausmalleja, jotka mahdollistavat käyttäjilleen rajoittamattoman tallennustilan ja muita lisäominaisuuksia, kuten tilastojen seurannan ja mukautetut videosoittimet.

Vimeo on erityisen suosittu luovien ammattilaisten keskuudessa, jotka haluavat esitellä portfoliotaan ja jakaa töitään verkossa. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden suojata videoita salasanoilla ja muilla turvatoimilla, mikä on hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun halutaan jakaa yksityistä sisältöä.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä