WordPress

WordPress (WP) on avoimeen lähdekoodiin perustuva julkaisujärjestelmä (CMS), joka on suunniteltu erityisesti verkkosivustojen ja blogien luomiseen ja hallintaan. WordPressin käyttöliittymä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen, joten jopa aloittelijat voivat luoda ja päivittää verkkosivustoja helposti.

WordPress julkaistiin alun perin vuonna 2003. Sittemmin siitä on tullut yksi maailman suosituimmista verkkosivustojen luontiin käytetyistä työkaluista.

WordPressiin on saatavilla tuhansia ilmaisia ja maksullisia lisäosia ja teemoja, joiden avulla verkkosivustosta voidaan muokata juuri sen näköinen kuin halutaan sekä lisätä sivustolle erilaisia toimintoja.

Kts. myös julkaisujärjestelmä

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä