DALL-E

DALL·E on OpenAI:n kehittämä tekoälymalli, joka kykenee tuottamaan yksityiskohtaisia kuvia ja taideteoksia tekstikuvauksista. Sen nimi on yhdistelmä kuuluisan surrealistisen taiteilijan Salvador Dalín nimestä ja Pixar-animaatioelokuvan “WALL·E” nimestä, mikä viittaa sen kykyyn yhdistellä taiteellista luovuutta ja teknologista innovaatiota.

DALL·E perustuu samaan tekniikkaan, joka on myös ChatGPT:n taustalla, mutta sen sijaan, että se käsittelee ja tuottaa tekstiä, DALL·E keskittyy kuvallisen sisällön luomiseen. DALL·E demonstroi poikkeuksellista kykyä ymmärtää monimutkaisia ja abstrakteja tekstikuvauksia ja muuntaa ne tarkoiksi, visuaalisesti vaikuttaviksi kuviksi. Käyttäjät voivat syöttää järjestelmään lähes minkä tahansa tekstikuvauksen, esimerkiksi “avokadoa muistuttava tuoli” tai “fantasiamaailmassa oleva kahvila”, ja DALL·E tuottaa kuvan, joka vastaa tätä kuvausta hämmästyttävän tarkasti ja luovasti.

Tämä kyky tuottaa kuvia tekstikuvauksista avaa uusia mahdollisuuksia taiteen, suunnittelun, mainonnan ja viihteen aloilla, mahdollistaen ainutlaatuisten ideoiden visuaalisen toteuttamisen nopeasti ja tehokkaasti. Samalla DALL·E haastaa käsityksiämme tekoälyn luovasta potentiaalista ja herättää keskustelua tekoälyn roolista luovissa prosesseissa.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä