OpenAI

OpenAI on tekoälytutkimusorganisaatio, joka perustettiin vuonna 2015 tavoitteenaan edistää ja kehittää ystävällismielistä tekoälyä (AI) tavalla, joka hyödyttää koko ihmiskuntaa. Se on alusta asti pyrkinyt olemaan avoimen tutkimuksen eturintamassa, jakaen tietämystään ja innovaatioitaan laajasti yhteisön ja muiden tutkijoiden kanssa.

OpenAI tunnetaan erityisesti GPT (Generative Pre-trained Transformer) -sarjan kielimalleistaan, mukaan lukien GPT-3, sekä DALL·E-kuvageneraattorista ja muista innovatiivisista projekteista, jotka ovat merkittävästi edistäneet koneoppimisen ja tekoälyn kehitystä.

Alun perin OpenAI aloitti voittoa tavoittelemattomana organisaationa, mutta se on myöhemmin muodostanut voittoa tavoittelevan osan, OpenAI LP:n, turvatakseen tarvittavan rahoituksen ja resurssit pitkän aikavälin tutkimustyölleen samalla kun se pyrkii pitämään kiinni alkuperäisestä missiostaan tekoälyn turvallisen ja hyödyllisen kehityksen edistäjänä. Organisaation perustajajäseniin kuuluu useita merkittäviä hahmoja teknologiasektorilta, kuten Elon Musk ja Sam Altman, sekä tekoälyn tutkimuksen asiantuntijoita.

OpenAI:n visio on luoda kehittynyttä tekoälyä, joka voi oppia ja toimia erittäin monipuolisesti eri aloilla, ylittäen ihmisen suorituskyvyn monissa tehtävissä, samalla kun se varmistaa, että tekoälyn hyödyt jaetaan oikeudenmukaisesti koko ihmiskunnan kesken. OpenAI pyrkii myös käsittelemään tekoälyn kehityksen potentiaalisia riskejä ja eettisiä kysymyksiä, edistämällä vastuullista lähestymistapaa tekoälyn tutkimukseen ja käyttöön.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä