Google Gemini AI (ent. Bard)

Gemini on hakukonejätti Googlen kehittämä generatiivinen tekoäly, joka kehitettiin suorana vastauksena OpenAI:n ChatGPT:n nopeaan nousuun. Se lanseerattiin rajoitetusti maaliskuussa 2023 ennen laajentumistaan muihin maihin toukokuussa

Googlen kehittämä Gemini AI edustaa tekoälyn uutta sukupolvea, jonka pyrkimyksenä on uudistaa ja tehostaa teknologian ja palveluiden moninaisia sovellusalueita aikaisempaa monipuolisemmalla tavalla. Toisin kuin aiemmat tekoälymallit, Gemini AI erottuu kyvyllään integroida ja hyödyntää monimuotoista tietoa, minkä ansiosta se pystyy tarjoamaan syvällisempiä oivalluksia ja ratkaisuja eri sovelluksiin.

Gemini on Googlen mukaan räätälöity ymmärtämään ja prosessoimaan laajasti erilaisia datatyyppejä, kuten tekstiä, kuvia, ääntä, videoita sekä erilaisia koodikieliä – tarjoten näin ainutlaatuista monipuolisuutta ja tehokkuutta tekoälyratkaisujen kilpailussa.

Gemini AI hyödyntää koneoppimista purkaakseen ja tulkitakseen massiivisia datamääriä, joita Google on kerännyt ja analysoinut vuosien ajan. Tämän datan laaja-alainen hyödyntäminen mahdollistaa Gemini AI:lle kyvyn ennustaa, mukautua ja reagoida käyttäjien tarpeisiin entistä tarkemmin, mikä tekee siitä merkittävän työkalun niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin arjessa.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä