Display-mainonta

Display-mainonta on digitaalisen markkinoinnin muoto, jossa mainoksia näytetään verkkosivustoilla, mobiilisovelluksissa ja muilla digitaalisilla alustoilla. Tämä mainonnan muoto perustuu visuaalisiin elementteihin, kuten kuvien, grafiikan, animaatioiden ja videoiden käyttöön mainoksissa.

Tavallisesti display-mainonta käyttää bannerimainoksia, tekstiä sekä kuva- ja videomainoksia, jotka näkyvät verkkosivustojen eri osissa, kuten sivujen ylä- tai alareunoissa, sisältöalueella tai sivupalkissa. Nämä mainokset voivat olla kohdistettuja tiettyyn yleisöön tai tiettyyn sisältöön perustuen käyttäjän verkkokäyttäytymiseen ja demograafisiin tietoihin.

Display-mainonta voi tapahtua eri mainosverkostojen kautta, esim. Google Display -verkosto tai Facebookin mainosverkosto. Mainostajat voivat valita tarkkoja kohdeyleisöjä ja asettaa budjetin mainosten näyttämiseen. Tämä mainonnan muoto tarjoaa mahdollisuuden brändin näkyvyyden lisäämiseen, tuotteiden tai palveluiden markkinoimiseen sekä liikenteen ohjaamiseen omille verkkosivuille.

Display-mainonnan tehokkuus riippuu useista eri tekijöistä, kuten mainosten laadusta, kohdistamisesta, käyttäjien sitoutumisesta sekä kampanjan seurannasta ja optimoinnista.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä