Google Display Network

Google Display Network (GDN) on Googlen mainosverkosto. Se tarjoaa mainostajille mahdollisuuden näyttää mainoksiaan useilla eri verkkoalustoilla, mobiilisovelluksissa ja muilla digitaalisilla alustoilla. GDN on osa Google Ads -mainosalustaa ja se tarjoaa laajan näkyvyyden verkossa ja mahdollistaa tehokkaan mainosten hallinnan ja seurannan.

Google Display Network koostuu monista eri verkkosivustoista ja sovelluksista, jotka ovat liittyneet Googlen mainosverkkoon. Mainostajat voivat kohdentaa mainoksiaan erilaisilla tavoilla, kuten demografisten tietojen, kiinnostuksen kohteiden ja käyttäytymisen perusteella. Tämä mahdollistaa tarkan kohdentamisen ja auttaa mainostajia löytämään oikean yleisön.

GDN tarjoaa useita mainosmuotoja, kuten kuvamainokset, tekstimainokset, videomainokset ja interaktiiviset mainokset. Mainostajat voivat myös valita, haluavatko he näyttää mainoksiaan tietyillä verkkosivustoilla tai sovelluksissa, tai antaa Googlen järjestelmän optimoida mainosnäyttöjen jakautumista parhaan mahdollisen suorituskyvyn saamiseksi.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä