Google Looker Studio

Google Looker Studio (ent. Google Data Studio) on ilmainen liiketoiminta-analytiikka- ja raportointityökalu. Sen avulla voidaan yhdistää erilaisia tietolähteitä, luoda tiedoista visuaalisia kaavioita ja taulukoita sekä jakaa näitä raportteja helposti tiimin jäsenten tai sidosryhmien kanssa.

Google Looker Studio on osa Google Marketing Platform -tuoteperhettä. Se on suunniteltu auttamaan yrityksiä ja organisaatioita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Google Looker Studio mahdollistaa datan tuomisen eri lähteistä, kuten Google Analytics, Google Ads, Google Sheets, YouTube, sekä muut vastaavat tietokannat ja sovellukset. Looker Studio on erityisen hyödyllinen markkinoinnin ammattilaisille ja analyytikoille, mutta se soveltuu käytettäväksi myös muissa liiketoiminnan analyyseissä ja raporteissa.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä