Hintatarjous (Google Ads)

Hintatarjous on Google Ads -mainonnan yhteydessä esiintyvä termi. Hintatarjous määrittää sen, millä tavoin mainonnan kulut muodostuvat.

Hintatarjouksen voi painottaa keskittymään esimerkiksi mainoksen klikkauksiin tai näyttökertoihin. Mikäli mainonnan toimivuudesta on saatu riittävästi perustietoa, voi hintatarjous tarkoittaa myös suoraan jotain haluttua tapahtumaa verkkosivustolla.

Hintatarjouksen suuruuteen voi vaikuttaa antamalla ylärajan sille, kuinka paljon on valmis maksamaan halutusta toiminnasta. Hintatarjouksen voi myös asettaa automaattiseksi, jolloin Google Ads pyrkii löytämään mainoksen näyttämiselle optimaalisen hinnan.

Kts. myös Google Ads

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä