HTML

HTML eli HyperText Markup Language on merkintäkieli, jota käytetään verkkosivustojen luomiseen ja muotoiluun. HTML on standardoitu kieli, joka koostuu erilaisista merkinnöistä ja elementeistä, jotka määrittävät sivun rakenteen ja sisällön. Se mahdollistaa tekstin, kuvien, linkkien ja muiden medioiden yhdistämisen yhdeksi yhtenäiseksi verkkosivuksi.

HTML-dokumentit koostuvat HTML-elementeistä, jotka sisältävät avautuvan ja sulkeutuvan tagin, joka määrittää elementin tyylin ja rakenteen. Esimerkiksi <p>-tagi määrittelee kappaleen ja sen sisällön, kun taas <img>-tagi lisää kuvan sivulle.

HTML on verkon peruskieli. Se toimii yhdessä muiden teknologioiden, kuten CSS:n ja JavaScriptin kanssa. Näiden yhdistelmällä verkkosivut voidaan luoda, muotoilla halutunlaisiksi ja tehdä vuorovaikutteisiksi. CSS hallinnoi sivuston ulkoasua ja tyyliä, kun taas JavaScript mahdollistaa dynaamisten toimintojen lisäämisen sivuille.

Kts. myös CSS, JavaScript, ohjelmointikieli

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä