CSS

CSS (Cascading Style Sheets) on tärkeä tekniikka verkkosivujen ulkoasun hallintaan ja muotoiluun. CSS on erillinen kieli, jota käytetään määrittelemään, miten verkkosivuston elementit näytetään selaimessa. Se mahdollistaa sivun suunnittelun, kuten tekstityylien, värimallien, layoutin ja muiden visuaalisten ominaisuuksien määrittämisen.

CSS koostuu joukosta sääntöjä, jotka liittyvät HTML- tai XML-dokumentteihin. Jokainen sääntö määrittelee, miten tietty HTML-elementti tai elementtiryhmä tulisi näyttää. CSS:n käyttö auttaa erottamaan sivun sisällön (HTML) ja sen ulkoasun (CSS), mikä tekee verkkosivujen ylläpidosta ja muokkaamisesta joustavampaa ja helpompaa.

Yksinkertaistettuna CSS siis esittää käyttäjälle sen mitä HTML kertoo.

Kts. myös HTML

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä