Call To Action (CTA)

CTA (Call to Action, suom. toimintakehote) on markkinoinnin ja viestinnän termi, joka tarkoittaa toimenpidekehotusta tai kehotusta toimintaan. Se on yleensä lyhyt ja selkeä lause tai elementti, joka pyytää vastaanottajaa suorittamaan tietyn toimenpiteen.

CTA:n tarkoitus on ohjata ihmisiä tekemään haluttu asia. Tämä voi olla esimerkiksi linkin klikkaus, lomakkeen täyttäminen, uutiskirjeen tilaus, tuotteen osto tai sisällön jakaminen sosiaalisessa mediassa.

CTA voi olla osa markkinointimateriaalia, verkkosivuja, sähköpostiviestejä, mainoksia tai muita viestinnän muotoja. Se on tärkeä osa markkinointistrategiaa, koska se auttaa muuntamaan potentiaaliset asiakkaat todellisiksi toimijoiksi. Se myös auttaa saavuttamaan asetetut tavoitteet, kuten myynnin kasvattamisen tai liikenteen lisäämisen verkkosivuille.

CTA-teksti voi olla esimerkiksi “Klikkaa tästä lisätietoja”, “Osta nyt”, “Tilaa uutiskirjeemme”, “Seuraa meitä Facebookissa” ja monet muut vastaavat kehotukset.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä