Cost Per Mille (CPM)

Cost Per Mille (CPM, suom. tuhannen näyttökerran hinta) tarkoittaa hintaa, joka muodostuu tuhannesta mainoksen näyttökerrasta. Se on yleisesti käytetty mittari online-mainonnassa, erityisesti näyttömainonnassa, joka sisältää banneri- ja display-mainoksia.

CPM on suosittu mittari mainostajille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttä ja brändin tunnettuutta, vaikka se ei suoraan mittaa klikkauksia tai toimintaa, kuten CTR tai CPC. CPM-mainonnan etuna on, että se voi olla tehokas brändimainonnan työkalu, mutta se voi olla kalliimpaa, jos halutaan tarkemmin kohdennettua ja toimintapohjaista mainontaa.

Esimerkki: Jos mainostaja maksaa 10 euroa CPM:stä, se tarkoittaa, että hän maksaa 10 euroa jokaista tuhatta mainosnäyttökertaa kohti.

Kts. myös CPA, CPC, PPC

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä