Pay Per Click (PPC)

PPC eli Pay Per Click on digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan termi, joka tarkoittaa klikkauksiin perustuvaa mainosmallia. Toisin sanoen mainostaja maksaa mainoksestaan ainoastaan silloin, kun mainosta klikataan. Jos käyttäjä ei klikkaa mainosta, mainostajaa ei luonnollisesti veloiteta mainoksesta.

Tämä mainosmalli on erityisen yleinen hakukonemainonnassa, kuten Google Adsissa, mutta sitä voidaan käyttää myös muissa digitaalisissa mainosympäristöissä, kuten sosiaalisen median mainonnassa. PPC-mainonta mahdollistaa tarkan seurannan ja mittauksen, koska mainostaja voi selvittää tarkasti, kuinka paljon jokainen mainoksen klikkaus maksaa ja minkälaisia tuloksia mainonta on tuottanut.

PPC-mainonta voi olla kustannustehokas tapa mainostaa verkossa, kun sitä käytetään oikein. Se voi myös auttaa houkuttelemaan kohdeyleisöä mainostajan verkkosivustolle tai tutustumaan mainostettuun tuotteeseen tai palveluun.

Klikkausten hinta saattaa vaihdella hyvinkin paljon avainsanojen ja mainosverkostojen välillä.

Kts. myös Cost Per Mille (CPM), Cost Per Click (CPC), Cost Per Action (CPA)

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä