Ponnahdusikkuna

Ponnahdusikkuna (myös pop-up-ikkuna, pop-up) on pieni ikkuna, joka ilmaantuu äkillisesti verkkosivuston tai sovelluksen näytölle. Näissä ikkunoissa on hyvin vaihtelevaa sisältöä verkkosivusta toiseen.

Ponnahdusikkunoiden tarkoituksena on tyypillisesti herättää käyttäjien huomio ja saada heidät suorittamaan tiettyjä toimintoja, kuten rekisteröitymään sivustolle, tilaamaan uutiskirjeen, ostamaan tietyn tuotteen tai klikkaamaan mainosta. Ne voivat olla hyödyllisiä tietyissä tilanteissa, esimerkiksi kun ne tarjoavat käyttäjälle tärkeää tietoa. Niitä kuitenkin käytetään laajalti myös mainonnan välineenä ja monet käyttäjät kokevat ne ärsyttävinä.

Useimmat nykyaikaiset selaimet ja sovellukset tarjoavat mahdollisuuden estää ponnahdusikkunoiden esiintyminen. Monissa tapauksissa käyttäjille annetaan myös mahdollisuus valita, haluavatko he estää vai sallia niiden näkymisen.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä