JavaScript

JavaScript on ohjelmointikieli, joka on laajalti käytössä verkkosivujen kehittämisessä ja websovelluksissa. Se on yksi kolmesta webkehityksen peruskielestä, muiden kahden ollessa HTML (HyperText Markup Language) ja CSS (Cascading Style Sheets).

JavaScript on ns. skriptikieli, mikä tarkoittaa, että koodia suoritetaan selaimessa sivua latautuessa tai kun käyttäjä esimerkiksi klikkaa painiketta. JavaScriptiä käytetään yleisesti muun muassa verkkosivujen dynaamisuuden lisäämiseen, käyttäjäliittymien kehittämiseen, animaatioiden luomiseen sekä tietojen lataamiseen.

JavaScriptiä voidaan käyttää myös sovelluskehityksessä sekä selaimen ulkopuolella, kuten Node.js-ympäristössä, mikä mahdollistaa palvelinpuolen ohjelmoinnin.

JavaScript on hyvin yleinen ohjelmointikieli, mutta se on mahdollistanut myös erilaisten haittaohjelmien leviämisen. Liian monimutkaiset JavaScript-toiminnot saattavat myös hidastaa verkkosivustojen toimintaa, joten sen käytölle asetetaan usein joitain rajoituksia.

Kts. myös HTML, CSS, ohjelmointikieli, ohjelmointi

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä