Konversioprosentti

Konversioprosentti on mittari, jota käytetään yleisesti verkkosivustoilla ja markkinoinnissa arvioimaan kuinka monta kävijää suorittaa halutun toiminnon, kuten ostoksen tai rekisteröitymisen, suhteessa kokonaiskävijämäärään.

Konversioprosentti lasketaan yleensä seuraavasti:

Konversioprosentti = (Toivotut toiminnot / Kokonaiskävijät) * 100

Esimerkiksi, jos verkkokaupassa vieraili 1000 kävijää ja heistä 50 teki ostoksen, konversioprosentti olisi:

(50 / 1000) * 100 = 5 %

Tämä tarkoittaa, että 5 % verkkokaupan kävijöistä suoritti toivotun toiminnon eli teki ostoksen.

Konversioprosentti on tärkeä mittari yrityksille ja markkinoijille, koska se auttaa arvioimaan kuinka tehokkaasti verkkosivusto tai markkinointikampanja saa aikaan halutun toiminnon. Korkea konversioprosentti osoittaa yleensä hyvää suorituskykyä. Matala konversioprosentti puolestaan voi viitata siihen, että on tarpeen tehdä muutoksia verkkosivustoon tai markkinointistrategiaan.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä