Linkki

Linkki (engl. link) on termi, jolla kuvataan tapaa edetä internetsivulta toiselle. Se voi olla sana, tekstiä tai kuva, jota klikkaamalla käyttäjä siirtyy linkille määritettyyn URL-osoitteeseen.

Linkki voi myös viitata samalla sivulla olevaan kohtaan, jolloin linkkiä kutsutaan yleensä ankkurilinkiksi. Linkin klikkaaminen voi myös laukaista esimerkiksi jonkun dokumentin lataamisen.

Linkeillä on suuri merkitys koko internetin toiminnan kannalta ja niiden oikeaoppinen käyttäminen on myös merkittävä osa digitaalista markkinointiviestintää. Usein myynnin ja markkinoinnin tavoitteena on saada käyttäjä kulkemaan erilaisten linkkien lävitse. Jotta tämä prosessi saadaan kunnolla toimimaan, on linkkeihin viittaavan viestin ja tekniikan oltava tarkoituksenmukaisesti suunniteltua.

Kts. myös ankkurilinkki, paluulinkki, sisäinen linkki, linkkiprofiili

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä