One Pager

One pager oli varsinkin muutama vuosi takaperin verkkosivusuunnittelun trendi. Tämän tyylisellä verkkosivulla kaikki sivuston sisältö esitetään suoraan etusivun alapuolella.

One pager -konsepti tarjoaa edelleen houkuttelevan ja vaivattoman vaihtoehdon erityisesti pienille yrityksille. Siinä missä sen vahvuutena on sivuston sisällön selkeä esitys yhdellä sivulla, on myös tärkeää huomioida sen rajoitukset. Yksi näistä rajoituksista liittyy hakukoneoptimointiin, sillä yhden pitkän sivun käyttäminen voi vaikeuttaa sivuston näkyvyyttä hakutuloksissa. Lisäksi, kun pyritään kohdentamaan digitaalista markkinointia erityisille kohdeyleisöille, yhden sivun formaatti voi tuoda haasteita räätälöityjen viestien ja kampanjoiden toteuttamiseen.

On huomionarvoista, että monet sivustot, jotka alkoivat alun perin yhden sivun konseptilla, ovat myöhemmin laajentaneet toimintaansa luomalla erillisiä alasivuja eri käyttötarkoituksia varten. Tämä on osoittautunut järkeväksi tavaksi esitellä monipuolisempaa sisältöä ja tarjota parempi käyttäjäkokemus, samalla säilyttäen alkuperäisen yhden sivun idean yksinkertaisuuden ja selkeyden.

Kts. verkkosivusto, laskeutumissivu, SEO, digitaalinen markkinointi,

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä