Laskeutumissivu

Laskeutumissivu (myös länderi, ländäri, engl. landing page) on verkkosivu, joka on suunniteltu erityisesti houkuttelemaan kävijöitä suorittamaan tietty toiminta. Tämä voi olla esimerkiksi tuotteen ostaminen, tilauksen tekeminen, yhteystietojen jättäminen tai jonkin muun vastaavan toiminnon suorittaminen. Laskeutumissivuja käytetään yleisesti digitaalisessa markkinoinnissa, erityisesti mainoskampanjoissa, kuten hakukonemarkkinoinnissa (SEM) ja näyttömainonnassa, jotta mainoskampanjoiden tehokkuutta voidaan parantaa.

Laskeutumissivut on suunniteltu siten, että ne ohjaavat kävijät tietylle toimintapolulle ja tarjoavat selkeän kutsun toimintaan (Call to Action, CTA). Sivulla voi olla esimerkiksi tuotekuvaus, kuvia tai videoita, etuja korostavia tekstejä tai lomake, johon kävijä voi syöttää yhteystietonsa. Laskeutumissivut ovat yleensä hyvin yksinkertaisia ja keskittyvät yhteen tiettyyn tavoitteeseen.

Laskeutumissivujen suunnittelussa ja optimoinnissa kiinnitetään erityistä huomiota kävijöiden konversion eli tavoitellun toiminnon suorittamiseen. Tämä voi sisältää elementtien ja visuaalisuuden houkuttelevuuden, latausajan ja CTA:n selkeyden optimoinnit.

Yritykset käyttävät laskeutumissivuja digitaalisen markkinoinnin tulosten parantamisessa. Ne voivat myös auttaa parantamaan mainoskampanjoiden ROI:ta.

Kts. myös Call To Action (CTA), verkkosivusto

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä