Responsiivisuus

Responsiivisuus tarkoittaa verkkosivuston suunnittelua ja kehittämistä siten, että se mukautuu eri laitteiden ja näyttökokojen vaatimuksiin. Toisin sanoen sivusto tarjoaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen riippumatta siitä, millä laitteella käyttäjät sivustoa käyttävät.

Responsiivinen suunnittelu on tärkeä osa nykyaikaista verkkosivustojen kehitystä, koska ihmiset käyttävät sivustoja monenlaisilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tablet-laitteilla, kannettavilla tietokoneilla ja työpöytäkoneilla. Tämän vuoksi verkkosivujen suunnittelussa tunnetaan yleisesti käsite “mobile first”, joka huomioi jo suunnitteluvaiheessa erilaisten ruutukokojen toimivuuden.

Responsiivisessa verkkosivustossa on tärkeä huomioida, että sivuston asettelu ja elementit mukautuvat automaattisesti näytön koon ja resoluution mukaan. Tämän lisäksi kuvien ja muiden mediasisältöjen on tärkeä skaalautua ja mukautua näytön kokoon ilman laadun heikkenemistä. Hyvin olennaista on myös kiinnittää huomiota painikkeisiin ja linkkeihin. Käyttäjien on siis pystyttävä navigoimaan ja vuorovaikuttamaan sivuston kanssa sujuvasti myös pienellä älypuhelimen näytöllä.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä