Robots.txt

Robots.txt on verkkosivuston juurikansiossa oleva tekstipohjainen tiedosto. Sitä käytetään verkkorobotin, kuten hakukoneiden indeksoijien, ohjaamiseen. Tämä tiedosto sisältää sääntöjä, jotka määrittelevät, mitkä verkkorobotit (kuten Googlebot) voivat indeksoida sivuston osia. Sääntöjen perusteella voi myös estää hakukoneita indeksoimasta tiettyjä sivuja tai tiedostoja, mikä voi olla hyödyllistä esimerkiksi yksityisyyssyistä tai sisällönhallinnan tarpeista.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että vaikka robots.txt voi ohjata hakukoneiden toimintaa, se ei ole tehokas keino estää salassa pidettävien tietojen leviämistä verkossa. Jos verkkosivustolle tarvitaan tiukempia rajoituksia tiettyihin tietoihin, tulee käyttää muita menetelmiä, kuten tunnistautumista ja salasanasuojausta.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä