Shareware

Shareware on ohjelmistolisenssimalli, joka sallii käyttäjien kokeilla ohjelmistoa ennen sen ostamista. Shareware-ohjelmistot ovat yleensä saatavilla ilmaiseksi, ja käyttäjät voivat käyttää niitä rajoitetusti tai jollain tavalla rajoitetun ajanjakson ajan. Käyttäjillä on mahdollisuus ostaa ohjelmiston täysi versio, joka yleensä sisältää enemmän ominaisuuksia tai ei ole rajoitettu käytön suhteen.

Shareware-ohjelmistot vaihtelevat monimutkaisista sovelluksista yksinkertaisiin työkaluihin, ja ne ovat olleet suosittuja erityisesti tietokoneiden varhaisina päivinä. Monet ohjelmistokehittäjät käyttävät shareware-mallia, jotta he voivat levittää ohjelmistojaan ja saada käyttäjät tutustumaan niihin ennen ostopäätöstä.

On tärkeää huomata, että shareware ei ole avoimen lähdekoodin ohjelmistoa. Se on yleensä kaupallista ohjelmistoa, ja sen käyttöoikeudet ja ehdot vaihtelevat ohjelman ja kehittäjän mukaan.

Kts. myös avoin lisenssi (ohjelmistot), ohjelmistolisenssi, freeware

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä