Freeware

Freeware on ohjelmisto- tai tietokoneohjelman käyttölisenssin tyyppi, joka mahdollistaa ohjelman ilmaisen käytön. Käyttäjät voivat ladata ja käyttää freeware-ohjelmia ilman kustannuksia, ja näitä ohjelmia jaetaan yleensä verkossa vapaasti.

Freeware-ohjelmien tekijät tarjoavat ohjelmiaan ilmaiseksi eri syistä, kuten harrastusprojektina, mainosrahoituksella, tukemaan muita maksullisia tuotteita tai avoimen lähdekoodin ideologioiden mukaisesti. Vaikka freeware-ohjelmia voi käyttää ilmaiseksi, niiden käyttöön voi liittyä joitain rajoituksia tai ehtoja, jotka saattavat vaihdella ohjelman ja sen tekijän mukaan.

On tärkeää erottaa freeware muista ilmaisista ohjelmistotyypeistä, kuten avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Avoimen lähdekoodin ohjelmistoa voidaan käyttää ilmaiseksi, ja käyttäjillä on myös oikeus muokata ja jakaa sen koodia. Freeware ei välttämättä tarjoa lähdekoodia eikä mahdollisuutta muokata ohjelman toimintaa.

Kts. lähdekoodi, shareware, ohjelmistolisenssi, avoin lisenssi (ohjelmistot)

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä