SSL

SSL (Secure Sockets Layer) on nykyisen TLS-salausprotokollan vanhentunut versio. SSL käyttää salausmenetelmää, kuten julkisen avaimen salaus (public key encryption), luotettavia sertifikaatteja ja muita tekniikoita varmistaakseen, että verkon yli siirtyvät tiedot eivät ole nähtävissä tai muokattavissa kolmansien osapuolien toimesta.

SSL:n on sittemmin korvannut TLS (Transport Layer Security), mutta termi “SSL” on edelleen laajasti käytössä kuvaamaan tätä turvallista internetyhteyttä. Yleisesti ottaen SSL-suojatun verkkosivuston tunnistaa siitä, että sen URL-osoite alkaa “https://” eikä pelkällä “http://”. Lisäksi useimmat selaimet osoittavat SSL-suojatun yhteyden symbolina lukon kuvakkeen tai vihreän osoiterivin taustan.

Kts. myös TLS

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä