Drupal

Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä (Content Management System, CMS). Sitä käytetään verkkosivustojen ja web-sovellusten luomiseen ja hallintaan.

Drupal perustuu PHP-ohjelmointikieleen ja se käyttää tietokantajärjestelmänä usein MySQL:ää tai MariaDB:tä. Drupal tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voidaan rakentaa monenlaisia verkkosivustoja, kuten blogeja, yrityssivustoja, verkkokauppoja ja julkishallinnon sivustoja.

Drupal on yksi useista saatavilla olevista CMS-järjestelmistä, ja sen valinta riippuu usein projektin tarpeista ja kehittäjien osaamisesta. Drupalin käyttö voi vaatia hieman enemmän teknistä osaamista verrattuna joihinkin muihin CMS-vaihtoehtoihin, mutta se tarjoaa samalla suuren määrän joustavuutta ja mahdollisuuksia monimutkaisten verkkosivustojen luomiseen.

Kts. myös julkaisujärjestelmä

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä