DuckDuckGo

DuckDuckGo on yksityisyyttä kunnioittava hakukone, joka korostaa käyttäjien yksityisyyden suojaa ja tietosuojaa hakutoiminnassa. Tämä tarkoittaa, että DuckDuckGo ei tallenna käyttäjien henkilökohtaisia tietoja tai seuraa heidän hakuhistoriaansa. DuckDuckGo ei myöskään räätälöi hakutuloksia käyttäjän aiemman hakuhistorian perusteella toisin kuin monet muut hakukoneet.

DuckDuckGo perustettiin vuonna 2008. Se tarjoaa samanlaisen hakukokemukset kuin muut hakukoneet, mutta se korostaa avoimuutta ja yksityisyyden suojelemista. Se ei näytä mainoksia, jotka perustuvat käyttäjän hakusanoihin.

DuckDuckGo on saanut suosiota erityisesti niiden keskuudessa, jotka ovat huolissaan omasta tietosuojastaan ja seuraavat huolellisesti verkossa tekemiään hakuja.

Kts. myös hakukoneet

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä