Ecosia

Ecosia on hakukone, joka on suunniteltu edistämään ympäristönsuojelua ja kestävää kehitystä. Se toimii samoin kuin monet muut hakukoneet, mutta eroaa siinä, että se käyttää suurimman osan mainostuloistaan puiden istuttamiseen ympäri maailmaa.

Ecosia perustettiin Saksassa vuonna 2009. Sen tavoitteena on auttaa hidastamaan ilmastonmuutosta ja torjumaan metsäkadon vaikutuksia. Kun käyttäjä tekee haun Ecosialla, osa hakutuloksissa esitettyjen mainosten tuloista käytetään puiden istuttamiseen.

Ecosia on tehnyt yhteistyötä eri puukauppojen ja järjestöjen kanssa. Se on ilmoittanut istuttaneensa miljoonia puita eri puolille maailmaa, kuten Brasiliaan, Etiopiaan, Madagaskarille ja Indonesiaan.

Käyttäjät voivat asentaa Ecosian selaimensa oletushakukoneeksi tai käyttää sitä selaimen laajennuksena. Tämän avulla he voivat tukea ympäristönsuojelua jokaisella haullaan. Ecosia tarjoaa myös läpinäkyvyyttä tulojensa käytöstä ja julkaisee säännöllisesti raportteja siitä, kuinka paljon rahaa on käytetty puiden istuttamiseen ja mihin ne on ostettu.

Kts. myös hakukoneet

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä