Hakukoneet

Hakukoneet ovat eräänlaisia hakemistoja, jotka etsivät ja analysoivat internetistä löytyvää tietoa.

Hakukoneet listaavat käytettyjen avainsanojen perusteella erilaisia verkkosivustoja listaksi, joista käyttäjä toivon mukaan löytää etsimänsä tiedon. Hakutulosten esittäminen riippuu hakukoneesta, mutta pääsääntöisesti hakukoneet noudattavat samoja toimintamalleja.

Google on hakukoneista ylivoimaisesti suosituin, mutta sen valta-asema on kuitenkin viime vuosina hieman kaventunut. Muita tunnettuja hakukoneita ovat esimerkiksi Bing, Yahoo ja DuckDuckGo. Vaikka hakukoneiden käyttö on ilmaista, hakukoneiden toiminta perustuu yleensä hakutulosten yhteydessä näytettäviin mainoksiin.

Kts. myös Bing, Yahoo!, DuckDuckGo, Google, Ecosia

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä