Internet of Things / IoT

IoT on lyhenne sanoista Internet of Things. Se suomennetaan tyypillisesti muotoon esineiden internet, joskus myös teollinen internet. IoT tarkoittaa järjestelmää, jossa internetiin liitetyt laitteet lähettävät verkkoon tietoa mahdollistaen laitteiden ohjauksen ja valvonnan etänä.

IoT:ssä käytetään erilaisia ohjelmistoja, sensoreita ja muuta teknologiaa, jotka mahdollistavat laitteiden kommunikaation langattoman tai kiinteän verkon välityksellä. IoT-laitteet keräävät valtavia määriä dataa fyysisestä ympäristöstä, jota yritykset voivat hyödyntää liiketoimintaan liittyvien päätösten tukena. Laitteista kerättävän datan tarkoitus onkin helpottaa ja tehostaa liiketoimintaa sekä parantaa toiminnan luotettavuutta ja turvallisuutta.

Esimerkkejä IoT-teknologiaa hyödyntävistä laitteista ovat mm. etäohjattu valaistus ja lämmitys, aktiivisuusrannekkeet, älykkäät kodinkoneet sekä internetin kautta tietoa välittävät valvontakamerat ja palovaroittimet. Sairaaloissa IoT:tä käytetään esimerkiksi monitoroimaan potilaiden elintoimintoja sekä lähettämään hälytyksiä henkilökunnalle.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä