Internetselain

Internetselain (verkkoselain, selain) on tietokoneohjelma tai sovellus, joka mahdollistaa käyttäjän selata verkkosivustoja ja käyttää internetiä. Selain toimii käyttöliittymänä, joka mahdollistaa verkkosivujen lataamisen ja näyttämisen tietokoneen tai älypuhelimen näytöllä.

Käyttäjä voi syöttää verkkosivustojen osoitteita (URL-osoitteita) selaimen osoiteriville tai käyttää hakukoneita etsiäkseen tietoa verkosta.

Google Chrome on pitkään ollut suosituin verkkoselain. Muita suosittuja selaimia ovat muun muassa Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari sekä Opera. Nämä selaimet tarjoavat erilaisia ominaisuuksia ja toimivat eri käyttöjärjestelmissä.

Internetselaimet mahdollistavat myös laajennusten ja lisäosien asentamisen, joiden avulla käyttäjät voivat räätälöidä selaintaan ja lisätä siihen toiminnallisuuksia.

Bautomo on liiketoimintaprosessien automatisointiratkaisu, jolla otat kaiken keskeisen tiedon hallintaan

Bautomo koostuu moduulipohjaisesta järjestelmästä sekä jatkuvista palveluista. Bautomo tuo mukanaan tehokkuutta, vähentäen manuaalisen työn tarvetta ja pienentäen virheiden mahdollisuutta sekä mahdollisuuden vastata asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin entistä nopeammin ja huolellisemmin. Samalla tiiminne säästää arvokasta aikaa, ja voi keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin ja kasvattaa liiketoimintaa skaalautuvasti.

Anna tästä pikapalautetta

2024 Bautomo | Tietosuojaseloste | Terms of service | ISE.fi | Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä